Eesti tehnoloogiafirma avas uue pesa Silicon Valleys

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Põldsamm.
Peep Põldsamm. Foto: Peeter Langovits

Raadiosidetehnoloogiat arendav Eesti ettevõtte Modesat Communications avas kontori Ühendriikide kuulsas tehnoloogia- ja innovatsioonikeskuses Silicon Valleys.


Modesati esindajate teatel võimaldab kontori avamine California osariigis asuvas infotehnoloogiaettevõtete keskuses tutvustada paremini ettevõtte toodangut rahvusvahelisel turul ja olla lähemal oma klientidele, teatas baltic-course.com.

Modesat on välja arendanud ja patenteerinud uudse PilotSync-nimelise raadioside tehnoloogia, mis võimaldab suurendada sidekanalite läbilaskevõimet ja vähendada seadmete energiatarvet.

Modesat Communications'i suurinvestor on Skype'i eestlastest kaasasutajate investeerimisfirma Ambient Sound Investments (ASI).

«Kontori avamine Silicon Valleys peegeldab meie suurt huvi USA turu vastu,» ütles Modesati tegevjuht Peep Põldsamm. Tema sõnul on Modesat alustanud tihedat koostööd USA võrguseadmeid tootvate ettevõtetega, kellele pakutakse kõrgtehnoloogilisi lahendusi.

Silicon Valleys asuva Plug and Play ettevõtluskeskuse ärisuhete juhi Maud Pasturaudi sõnul on Modesatil USA turul suur potentsiaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles